Sikke da et år

Det kan nok ikke overraske nogen, at Careplanner lukkede nærmest helt ned for aktiviteterne kort tid efter d. 11. marts i år.

Det var lidt et slag med en våd karklud i ansigtet, og i et stykke tid var gode råd dyre. Vi besluttede os imidlertid for ikke at ligge på den lade side, og mens der var helt naturlig ro på, valgte vi at arbejde videre med en masse justeringer og funktioner i Careplanner.

Vi har gjort Careplanner mere fleksibelt i forhold til konfigurering. I den nyeste version, som vi er ved at “rulle ud”, er det muligt at ændre på ordlyden af stort set hvad som helst. Knapper, emails, brugernavne osv. osv. Det har vi gjort, da vi har indset at ikke alle vågetjenester er ens, og en planlægger i en tjeneste kaldes eksempelvis for telefonpasser i en anden tjeneste. Det imødekommer vi nu med den nyeste version.

Der er mange ting under “motorhjelmen” der også har fået et løft, og flere steder har vi forsøgt at gøre det mere brugervenligt og fleksibelt. Du kan se en liste over alle de nye ændringer her : Se release-notes

Desuden vendte vi blikket lidt i retningen af et tiltag vi længe har ville gå igang med, nemlig en App, så man får muligheden for at modtage notifikationer direkte på sin telefon og ikke kun via sin email. Der er stadig et stykke vej med Appen, men den kommer – og der varer forhåbentlig ikke så længe.

Af andre spændende ting kan i da også lige nævne at vi nu har indgået et samarbejde med Ældresagen – I første omgang med vagtplanlægning af deres “Ældre Telefon”, og her er alle de nye konfigurationsmuligheder kommet på prøve, da denne type planlægning ligger et go stykke væk fra Careplanners oprindelige metode. Ind til videre går det som det skal, og vi lærer en masse i processen undervejs, som vi naturligvis kan tage med i systemet fremover. Ældresagen planlægger i øvrigt at benytte Creplanner i deres vågetjenester, og det går vi muligvis igang med allerede her til efteråret.

Gribskov vågetjeneste er så småt begyndt at arbejde på at lave en pårørende støtte tjeneste, og her er det meningen at Careplanner skal være basen i planlægningen igen. Det kommer du helt sikkert til at høre mere om.

Alt i alt er 2020 ikke blevet helt til det år vi håbede på, men vi er jo nok ikke de eneste. Vi håber at vi snart kan vende tilbage til “normalen” og vise Jer alle de spændende ting som vi går og arbejder på.