Så er der lidt nyt under solen.

Ny opdatering til Carepanner appen

Vi har mandag d. 20/11 sendt vores nyeste version af Careplanner appen i henholdsvis Google Play og App Store.

Den nye app kommer med en del justeringer og rettelser, men også med nye funktioner. Størst af dem er vel nok det nye betjeningspanel, som du nu mødes af, når du logger på.

Du kan se alle de spændende nyheder her:

 

Vi anbefaler, at alle opdateres til den nyeste version.

Desværre kan vi ikke automatisk lave opdateringer på den enkelte brugers telefon. Det kommer nemlig meget an på hvordan telefonen er opsat. Nogle vil opleve at app’en opdateres automatisk – Andre vil ikke.

Derfor har vi lavet denne lille guide, som fortæller om hvordan man “tvinger” en opdatering igennem. 

Vi vil sætte stor pris på, at I videreformidler dette til jeres brugere så hurtigt som muligt, så alle er på nyeste version.

 

Ny opdatering til Online versionen af Careplanner.

I forbindelse med den nye app, er der også sket lidt opdatering i online versionen af Careplanner. Det er mest sket for at tilgodese de funktioner der nu er flyttet over i appen.

Online versionen er automatisk opdateret, så her behøver I ikke at gøre noget.

Eneste egentlige nye tilføjet funktion, er muligheden for at eksportere statistikken som en .csv fil. 

I kan se en liste over alle funktioner m.m. i vores release notes. I kan finde linket til det i online versionen af Careplanner. Det ligger i den sorte bjælke i bunden, og hedder “Release Notes”

 

Facebook.

Vi har også oprettet en facebook side.

Det er vores forum, hvor vi gerne vil så meget i kontakt med jer som muligt. Her vil vi diske op med tips og tricks, informationer om nye tiltag, funktioner, og opdateringer med mere. – Vi vil naturligvis også gerne have jer med på holdet. I skal være mere end velkomne til at kommentere, stille spørgsmål, og byde ind med noget. Måske kan I endda trække lidt på hinandens erfaringer og viden om Careplanner, så det glæder vi os til.

I finder Facebook gruppen her: https://www.facebook.com/groups/careplannerdk

Man skal være Aktivitetsleder eller Planlægger for at være med, og man skal anmode om adgang til gruppen, så vil vi så hurtigt som muligt få tilføjet jer.

Nyt telefonnummer.

Og sidst men ikke mindst, så har vi nu fået nyt telefonnummer.

Nu skal man ringe på +45 7370 8545

Det nye nummer skulle gerne sikre at du ikke ringer forgæves. Du vil blive stillet videre automatisk, hvis første modtager er optaget, og hvis vi alle er afsat til anden side, vil det være muligt at indtale en besked. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Nummeret er til support og almindelig kontakt, og telefonsupporten er kun gældende for Jer Planlæggere og Aktivitetsledere.