Godt nytår

Et nyt årsskifte, og tid til at gøre status.

Vi har løbende i 2021 justeret, klippet til, tweaket, og forbedret Careplanner, så det står skarpere og mere raffineret end nogensinde. Det bliver vi ved med. Vi vil nemlig gerne sikre at I som brugere, får den bedst mulige oplevelse af vores system.

Der er i årets løb også kommet flere til “familien”. Det er vi super glade for, og vi skal gøre vores bedste for, at I føler Jer velkomne, og at I får mest muligt ud af Careplanner.

Vi er stadig i gang med at udvikle en app, som vil gøre det nemmere for alle at modtage beskeder fra Careplanner. Det er en større mundfuld end vi havde regnet med, og vi er ikke klar endnu, men håber på, at den bliver klar i løbet af de første måneder i det nye år. Så skal den igennem en grundig testfase, og så skal I nok få den at se.

Make Solutions ApS

I løbet af året er vi også blevet til “et rigtigt firma”. Make Solutions er nu et ApS. Før var vi et IvS, men da denne firmastruktur ikke eksisterer mere, er vi blevet konverteret til ApS i efteråret.

I samme ombæring er vi blevet momsregistreret, hvilket får betydning for prisen fremover.

Nye priser

Prisen bliver fremover 199,- kr. eks. moms for grundpakken.

Prisen på tillægsydelserne (Ekstra brugere og telefonsupport) forbliver det samme, men bliver nu tillagt moms.

Første faktura i det nye år kommer derfor også en smule senere end den plejer. Det håber vi, at I kan leve med. 🙂

Vi er glade for, at I er med på rejsen. Vi glæder os til et mere normalt 2022, og til godt samarbejde fremover.