Velkommen 2019

Så blev det nytår, og vi fik release på en ny version af Careplanner.

Primært er der tale om justeringer og rettelser i koden, så Careplanner nu kører bedre og mere brugervenligt, men der er også blevet plads til enkelte små nye features.

2019 bliver et spændende år. Vi har efteråret igennem brugt kræfter på at opbygge et bedre struktur om Careplanner. I den forbindelse har vi stiftet et iværksætterselskab, med Careplanner som bærende produkt (og på nuværende tidspunkt eneste).

Make Solutions IvS er blevet navnet på firmaet, hvor vi fremover flytter aktiviteten over i.

… Og nu gælder det at få budskabet om vores hjertebarn ud. Vi har lavet et (synes vi selv) super godt produkt, og nu vi er klar til at udbrede det alle steder hvor der er behov. Sidder du i en Vågetjeneste, et eller andet sted i landet, og synes du bruger alt din tid på administrativ planlægning, så kontakt os.

Vi kan tilbyde dig muligheden for at prøve Careplanner af i en periode, og få gennemtestet systemet inde I tager en beslutning, eller vi kan eventuelt komme forbi og vise dig hvad Careplanner kan.